Op Gewicht Blijven Na Je Dieet

Ben jij bang dat na jouw dieet de kilo’s er weet aan zullen vliegen? Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Wil je weten hoe je na jouw dieet op gewicht blijft? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je hoe jouw verloren kilo’s echt kwijt houdt.

Realistisch

Ben je in korte tijd veel afgevallen dankzij een extreem dieet? De kans dat de kilo’s er snel weer aankomen, is dat reëel. Je hebt waarschijnlijk een tijd jezelf flink tekort gedaan. Wanneer je vervolgens weer in jouw oude patroon valt, komen de kilo’s er snel aan. Quick fix diëten helpen helaas niet. Zorg ervoor dat je jouw kilo’s gestaag afbouwt en behoudt jouw gezonde levensstijl om niet snel aan te komen.

Blijf bewegen

Wanneer je stopt met jouw dieet en weer meer calorieën binnen krijgt, kan de weegschaal snel omhoog schieten. Door te blijven bewegen kun je dit lot tegengaan. Zorg voor iedere dag minstens 30 minuten beweging en sport bijvoorbeeld één keer per week. Een gezonde levensstijl in combinatie met voldoende beweging is de sleutel tot succes.

Voorkom slechte gewoontes

Heb je wekenlang weinig lekkers mogen eten omdat je aan het diëten was? Dan kun je snel in de verleiding komen na het diëten. Voorkom dat je al jouw slechte gewoontes weer oppakt. Natuurlijk moet je af en toe weleens iets lekkers kunnen eten, maar doe dit in beperkte mate. Je kunt jouw successen snel verliezen door direct in jouw oude gewoontes te vervallen.

Eet gevarieerd

De beste tip is om gevarieerd te eten na het diëten. Je hoeft echt niet iedere dag een salade als avondmaaltijd om op gewicht te blijven. Zorg voor gezonde en gevarieerde maaltijden. Op deze manier is een gezonde levensstijl eenvoudig vol te houden. Doe bijvoorbeeld inspiratie voor recepten op online. Plan jouw dagelijkse porties om zo niet in de verleiding te komen.

Wanneer je eindelijk weer ‘in shape’ bent, wil je dit natuurlijk zo houden. Op gewicht blijven na het dieet hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Zorg dat je jouw slechte gewoontes buiten de deur houdt en eet gevarieerd om jouw gewicht op peil te houden.

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Ben je momenteel bezig met afvallen?

Meld je dan aan voor onze community waarin je in contact komt met andere mensen die bezig zijn met afvallen. Meld je hier aan >

P.S. Wij vinden het leuk als je hieronder een reactie achterlaat ?

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: